Your No1 source for Latest Entrance Exams, Admission info

Home >> Learn English >> Class 9 >>

Class 9 English Beehive book Chapter 7- Packing MCQs

 

Class 9 English MCQ Tests as per latest pattern (Beehive) - Take Chapter Wise Tests ABSOLUTELY FREE - Click here

 

CBSE has introduced MCQs in the new Exam Pattern. Here are a few MCQs from Class 9 English Beehive book Chapter7 Packing for the convenience of the students.

Also, attempt free Mock test of chapter 7 MCQs here

See MCQ video of Packing, click here

For the Summary, QA and explanation of Class 9 English Beehive book Chapter 7 Packing, click here

To watch a video explanation of Class 9 English Beehive book Chapter 7 Packing, click here

 

Class 9th English Lessons Class 9th English Mcq Take Class 9 MCQs
Class 9th Hindi Lessons Class 9th Hindi Mcq Take Class 9 MCQs
Class 9th Science Lessons    

 

 

Q1- Why was Jerome willing to do packing?

A) because of his expert packing skills
B) he did not want to miss anything
C) he wanted to steal his friend's belongings
D) he liked doing it

 

 

Q2- While packing things George and Harris did a few silly things, name them.

A) broke a cup and upset almost everything
B) squashed a tomato
C) trod on butter and stepped on a banana
D) all

 

 

Q3- Who was the best packer?

A) Jerome
B) Harris
C) George
D) None

 

 

Q4- Who was the worst packer according to Jerome?

A) George
B) Harris
C) Montmorency
D) All

 

 

Q5- Why was Jerome the best packer?

A) because of his ability to pack things in order
B) because of his words
C) because his boasting
D) none

 

 

Q6- Who was irritating George and Harris?

A) Jerome
B) Montmorency
C) Packing
D) All

 

 

Q7- Who made a mess of everything?

A) Harris
B) Montmorency
C) George
D) All

 

 

Q8- What was Montmorency's contribution to the packing?

A) made packing easier
B) packing became quicker
C) packing was worsened
D) all

 

 

Q9- How was packing worsened with Montemorency's contribution?

A) packing became tiresome
B) became a perfect nuisance
C) put his leg into jam and sat over the things
D) all

 

 

Q10- What does uncanny mean?

A) strange
B) mysterious
C) difficult to explain
D) all

 

 

Q11- How did George and Harris start their packing?

A) squeezing tomatoes
B) breaking a bucket
C) breaking a sauce plate
D) breaking a cup

 

Q12- Who trod on the butter?

A) George
B) Harris
C) Jerome
D) All

 

 

Q13- What was the writer (Jerome) proud of?

A) his selling skills
B) his learning abilities
C) his negotiation skills
D) his packing skills

 

 

Q14- What was the name of the dog?

A) Tommy
B) Montmorency
C) Tom
D) Romy

 

 

Q15- What happened when George put butter on the chair?

A) Harris sat on the chair and butter was stuck to his back.
B) Montmorency ate it
C) Jerome ate it
D) George kept it in the fridge

 

 

Q16- Who offered to do packing first?

A) Montmorency
B) George
C) Harris
D) Jerome

 

 

Q17- What was the most irritating thing for Jerome?

A) Montmorency
B) people's behavior
C) seeing people doing nothing
D) packing

 

 

Q18- Who packed the hampers?

A) Montmorency
B) Jerome
C) George and Harris
D) All

 

 

Q19- Why did George and Harris' reaction irritate Jerome?

A) because he was losing a chance to educate them
B) he wanted to supervise over them and educate them
C) he didn't like them
D) none

 

 

Q20- What did Jerome often forget to pack?

A) his shirts
B) boots
C) toothbrush
D) all

 

 

Q21- Where did Jerome finally find his toothbrush?

A) in a boot
B) in the cupboard
C) in the suitcase
D) none

 

 

Q22- Why did Jerome feel the need to reopen his bag?

A) because he had packed his tobacco pouch in it
B) because he forgot to pack toothbrush
C) to find his boots
D) none

 

 

Q23- What did George and Harris offer to pack?

A) tomatoes
B) boots
C) Hampers for carrying food
D) All

 

 

Q24- Who were Jerome's friends?

A) Montmorency
B) George and Harris
C) Can’t say
D) None

 

 

Q25- Finally, at what time did Jerome pack the bag finally?

A) 8.05 p.m
B) 9.05 p.m
C) 10.05 p.m
D) 11.05 p.m

 

 

Q26- Who was Montmorency?

A) Jerome's friend
B) Jerome's neighbour
C) Jerome's cousin
D) Jerome's pet dog

 

 

Q27- What did Montmorency do to the jam?

A) ate it up
B) threw it away
C) put his leg into it
D) none

 

 

Q28- What did Montmorency think the lemons to be?

A) rats
B) squirrels
C) balls
D) none

 

 

Q29- What time did the packing finish finally ?

A) 11.05 p.m
B) 11.24 p.m
C) 11.35 p.m
D) 12.50 p.m

 

 

Q30- What horrible idea struck Jerome's mind after packing his bag?

A) whether his toothbrush is packed or not
B) boots are packed
C) tobacco pouch is kept or not
D) none

 

 

ANSWER KEY

1

A

11

D

21

A

2

D

12

A

22

C

3

A

13

D

23

C

4

B

14

B

24

B

5

A

15

A

25

C

6

B

16

D

26

D

7

C

17

C

27

C

8

C

18

C

28

A

9

D

19

B

29

D

10

D

20

B

30

A

 

Take Free MCQ Test English

 

Also See :

Class 9 English MCQ Tests as per latest pattern (Beehive) - Take Chapter Wise Tests ABSOLUTELY FREE - Click here